sábado, 16 de noviembre de 2013

Terrassa pot viure demà un final de temporada apoteòsic

Tretzè cinc de vuit descarregat enguany
pels Castellers de Barcelona. Fotografia
cedida per: Natàlia Mocholi.
El Raval de Montserrat de Terrassa viurà demà l'última gran cita castellera de l'any si la pluja ho permet. Els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sants buscaran posar la cirereta a la millor temporada de les seves respectives històries. Els Minyons de Terrassa, la colla amfitriona, podrien provar fins a tres castells de gamma extra per acabar l'any amb bon gust de boca. 

Els Castellers de Barcelona van aconseguir fa una setmana la seva primera tripleta màgica i buscaran demà altre cop una actuació de màxims. Els vermells són la colla que ha assolit més cops el cinc de vuit enguany i provaran de descarregar-lo per catorzè cop demà. La colla de la capital buscarà també descarregar el setè tres de nou amb folre de l'any, i com a últim castell podria intentar per primer cop en la seva història el tres de vuit amb l'agulla. L'últim objectiu vermell de la temporada podria ser el pilar de set amb folre, que van haver de desmuntar al Clot.

Torre de nou amb folre i manilles carregada
pels Minyons de Terrassa. Fotografia
de l'arxiu dels Minyons de Terrassa.
Els Minyons de Terrassa, la colla amfitriona, ha treballat durant els últims assajos amb tres castells de gamma extra, i podria provar-los tots tres, acompanyats del tres de nou amb folre. Els de la camisa malva només han coronat un gamma extra enguany, el dos de nou amb folre i manilles, que provaran de descarregar demà. El segon gran objectiu de la diada és el cinc de nou amb folre, que fa set anys que no descarrega. El pilar de vuit amb folre i manilles, últim dels grans objectius malves, serviria per tancar la diada i la temporada dels terrassencs.

Els Castellers de Sants intentaran aconseguir de nou a Terrassa la millor diada de la seva història. Els borinots provaran com ja van fer a Vilafranca els dos castells bàsics de nou, el tres i el quatre de nou amb folre, però podrien provar de millorar la diada de Tots Sants afegint-hi el quatre de vuit amb l'agulla, que ja han descarregat tres vegades enguany. Els de la camisa grisa podrien tancar la diada amb el pilar de set amb folre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario