miércoles, 16 de octubre de 2013

Presentació del bloc

Benvinguts al bloc 'Sisens vermells', un bloc de castells que girarà entorn a l'actualitat de la colla dels Castellers de Barcelona, colla de la que formo part. El bloc tindrà un mínim dues entrades setmanals. Les setmanes que hi hagi actuació hi haurà una prèvia de l'actuació i una notícia explicativa dels castells que s'hi alcin. Un cop acabada la temporada castellera, a mitjans de novembre, el bloc seguirà les diverses activitats de la colla. A més de centrar-se en l'actualitat de la colla, però, el bloc també cobrirà algunes de les grans actuacions del que resta de temporada, com la diada de Tots Sants a Vilafranca.

A més d'aquesta pàgina principal, el bloc en tindrà una de secundària que recollirà les pràctiques de l'assignatura on s'emmarca 'Sisens vermells': "Escriptura en Premsa". Aquesta assignatura es correspon al primer any de Periodisme que curso a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A nivell personal, tinc 18 anys i el meu objectiu és dedicar-me al periodisme i conèixer el món des de les diverses òptiques que la professió em pugui oferir. Sóc un apassionat dels castells, motiu del bloc, però també dels esports en general i en especial del futbol.

Espero que el bloc sigui útil per a millorar la meva redacció però també per a satisfer els qui el llegeixin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario