sábado, 26 de octubre de 2013

Els Castellers de Barcelona preparen la tripleta màgica

Tres de nou amb folre dels Castellers de Barcelona
a Sarrià. Fotografia cedida per Natàlia Mocholi
Els Castellers de Barcelona volen provar d'assolir aquest cap de setmana a Sabadell la millor actuació del seu historial. Els vermells, que ja han coronat set vegades enguany el tres de nou amb folre, volen sumar-hi aquest cap de setmana el quatre de nou amb folre. De fer-ho, seria el primer cop que la colla degana de la ciutat assoleix dos castells de nou en una mateixa diada.

La diada de diumenge a Sabadell, però, tindrà més alicients. La colla local, els Castellers de Sabadell, provaran el tres de nou amb folre per segon cop. El darrer intent, aquest mateix any, es va quedar a escassos segons de ser coronat. Els Castellers de Vilafranca, a cinc dies d'acabar la temporada en una actuació que es preveu històrica, tenen intenció de provar el cinc de nou amb folre.

Per encarar amb garanties l'actuació, aquest divendres els Castellers de Barcelona han assajat al local dels Castellers de la Vila de Gràcia. Totes dues colles, que estan vivint la seva millor temporada, han sumat forces per poder encarar el tram final. Entre les proves més importants van destacar una bona prova de nou de set net dels vermells, que podria veure plaça en forma de nou de vuit abans d'acabar la temporada, i el tres de nou amb folre fins a sisens dels de la camisa blava.

Celebració del setè tres de nou amb folre dels Castellers de
Barcelona enguany. Fotografia cedida per Diana Morena.
Aquest serà un cap de setmana molt intens a tot el món casteller, que podria veure el cap de setmana amb més castells de nou o superiors de la història. Les diades de Santa Úrsula, Sant Narcís, l'Esperidió, Sitges i Reus, a més de la de Sabadell, podrien veure castells de nou. La Colla Vella dels Xiquets de Valls anuncia el tres de deu amb folre i manilles per la diada de Santa Úrsula i la Colla Joves Xiquets de Valls hi anuncia el quatre de nou net. Els Minyons de Terrassa anuncien el cinc de nou amb folre i la torre de nou amb folre i manilles a la diada de Sant Narcís, a Girona, on també actuaran els Capgrossos de Mataró, que buscaran completar la tripleta màgica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario