sábado, 9 de noviembre de 2013

Saballuts i vermells volen fer història al Clot

Tres de nou amb folre carregat
pels Castellers de Barcelona
al Clot fa un any. Fotografia
cedida per: Natàlia Mocholi.
Els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sabadell provaran d'aconseguir demà a la Plaça Valentí Almirall del Clot la millor actuació de les seves respectives històries. Els Castellers de Terrassa, en un estat de forma magnífic, completen el cartell de l'actuació demà a la Festa Major del Clot.

Els vermells porten una temporada ja històrica i volen sumar-hi demà el pilar de set amb folre, que encara no han provat enguany. Els barcelonins intentaran coronar el novè tres de nou amb folre i descarregar el tretzè cinc de vuit de la temporada. El tercer castell podria ser el quatre de nou amb folre, amb què els Castellers de Barcelona podrien assolir la primera tripleta màgica de la seva història, o el quatre de vuit amb l'agulla. La colla barcelonina podria completar, en qualsevol dels dos casos, la millor actuació de la seva història.


Set de vuit dels Castellers de
Sabadell a la seva diada
fa dues setmanes. Fotografia
cedida per: Natàlia Mocholi.
Els Castellers de Sabadell, que acaben al Clot la seva temporada, provaran d'aconseguir el mateix objectiu. Els saballuts van assajar ahir al local de la tercera colla convidada, els Castellers de Terrassa, i van completar tant el cinc de set net com el set de set net, que demà voldran pujar un pis. Els sabadellencs tenen intenció d'acompanyar tots dos castells de la torre de vuit amb folre, i d'aconseguir-ho, completarien per primer cop en la seva història una actuació amb tres castells de la gamma alta de vuit.

Els Castellers de Terrassa acaben també la seva temporada al Clot, i intentaran tancar la temporada amb la seva millor actuació enguany. Els de la camisa blauturquesa provaran de descarregar la clàssica de vuit i el segon pilar de sis de la seva història, que ja han coronat un cop aquest any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario